«مستدعی است به نیروی هوایی شاهنشاهی ابلاغ فرمایند نسبت به حمل پیازهای مزبور که برابر اعلام سفارت شاهنشاهی ایران در هلند در حدود 13 تن میباشد اقدام لازم معمول فرمایند»
چون احتمال دارد شخص نامبرده بالا از طریق مرزهای زمینی یا هوایی دفعتاً به کشور وارد گردد، برای اینکه در اعزام وی به تهران کمترین وقفهای ایجاد نشود تقاضا نمودهاند ضمن پیشبینیهای لازم یک فروند هواپیما یا هلیکوپتر در مرکز استان آماده باشد»
بعضی از مدیران مطبوعات منجمله هاشمی مدیر اتحاد ملی و عبدالکریم طباطبایی برای جلوگیری از این هتک حرمت خانواده سلطنتی با هم تماس گرفته و در صدد اخذ تماس با مأمورین انتظامی و قضایی و در میان نهادن موضوع با آنان و پیدا کردن جوابهایی به سؤالات سهگانه فوقالذکر و اعلام آنها در مطبوعات برآمدهاند...
حدود چندین میلیون متر مربع زمین متعلق به بهائیها بوده است که به علت نفوذ سپهبد ایادی نتوانستهاند زمینهای متعلق به بهائیها را تصاحب نمایند و شاهنشاه آریامهر نیز مقرر فرمودند: کاری به کار زمین بهائیها نداشته باشند.
اولین اتوبوس در ایران توسط یک تاجر بلژیکی در شهر رشت به کار گرفته شد، اما به مرور زمان و با توجه به میزان کرایه، سودآوری و زیر ساختهای حمل و نقل توجیه اقتصادی آن رد شد و به همین دلیل اتوبوس به کار گرفته شده به یکی از تجار ایرانی به نام (معین التجار) فروخته شد.
قبر مرحوم میرزاده عشقی شاعر و روزنامه نگار آزادی خواه ایرانی در دوره مشروطه که در سال 1303 به دستور رضاخان ترور شد. قبر او در قبرستان ابن بابویه در شهر ری قرار دارد.
با این همه نخستین بارى که شاه متوجه نشانهاى از بیمارى خود شد، در تعطیلات نوروز ۱۳۵۳ در ساحل کیش بود. او یک روز هنگامى که در ساحل قدم مىزد متوجه وجود تورمى در زیر قفسه سینه خود شد و موضوع را با دکتر ایادى در میان گذاشت.
روایت مستشاران آمریکایی، روایت وابستگی و دستنشاندگی دولت پهلوی است؛ دولتی که هرچند داعیهی سیاست مستقل ملی داشت، اما داستان دلدادگی و وادادگیاش مثال هر گذر بود و شهرهی شهر. حضور پُرتعداد اما بیکیفیت مستشاران، سیاست میلیتاریستی شاه را به نمایش میگذاشت که چه وقیحانه، منابع ملی را برای سوداهای خاماندیشانهی خود حراج میکرد.
کنسرسیوم قراردادی یکطرفه بود که بهدنبال کودتای 28 مرداد و ازسرگیری روابط ایران و انگلستان برقرار گردید و حاکمیت کشور بر منابع نفتی را نقض کرد. این قرارداد بهراحتی تلاشهای چندسالهی مبارزات مردم برای ملی کردن صنعت نفت را نادیده گرفت.
همانگونه که پیداست رهبر معظم انقلاب ضمن برشمردن اختلاف نظرهای اساسی ایران با ایالات متحده در موضوعات گوناگون منطقه ای و تسلیحاتی بر وجود تضاد ذاتی میان منافع و خواست ایران با منافع و خواست دولت ایالات متحده تاکید نموده اند. در ادامه با تدقیق در این مسئله به تبیین این موضوع در سه سطح داخلی، منطقه ای و بین الملی پرداخته ایم. توضیح آنکه با تدقیق در سه ...